Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL Modellerinin En Net Görüntüleri Ortaya Çıktı

Google'ın 7 Mayısta duyurmaya hazırlandığı yeni modelleri Pixel 3a ve Pixel 3a XL'nin en net render görüntüleri ortaya çıktı.

Amiral gemisi modelleri ile bilinen Google 7 Mayısta düzenleyeceği bir etkinlikte iki yeni orta seviye uygun fiyatlı modelini duyurmaya hazırlanıyor. Google Pixel 3a ve Google Pixel 3a XL olarak adlandırılacağı düşünülen cihazların en net görüntüsü paylaşıldı.

Herhangi bir çentik görünmeyen tasarımlara bakıldığında alt ve üst taraftan kalın çerçevelerin varlığı dikkat çekiyor. Pixel 3a ve Pixel 3a XL neredeyse aynı tasarıma sahip gibi görünüyor. Aralarındaki farkların pil, ekran ve işlemci tarafında olacağı söyleniyor. Daha önceki raporlara göre Google Pixel 3a, 2220 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5,6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Diğer taraftan Google Pixel 3a XL ise 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6 inç bir ekran paneli kullanacak.

Her iki telefonun da 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelmesi bekleniyor. İşlemci tarafında Pixel 3a'nın Snapdragon 670 ile geleceği söylenirken Pixel 3a XL modelinin ise  Snapdragon 710 işlemci ile geleceği söyleniyor.

Pixel 3 serisi ile benzer şekilde 12.2 MP çözünürlüğünde tek arka kamera ile geleceği düşünülen telefonların diğer detayları ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor. Cihazların 7 Mayısta yapılacak olan resmi tanıtımlarının ardından piyasada nasıl bir izlenim bırakacağını hep birlikte göreceğiz.

Whatsapp