Google Pixel 3 XL'nin Canlı Görüntüleri Sızdırıldı

Google'ın saf Android'li akıllı telefonu Pixel 3 XL, çalışır vaziyette çekilen fotoğrafları ile internete sızdırıldı.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, yaklaşık bir ay kadar önce 3D görselleri ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise daha büyük ekranlı olan pixel 3 XL'nin canlı görüntüleri internete sızdırıldı ve bu fotoğraflar, akıllı telefonun tasarımı ile ilgili daga fazla bilgiyi ortaya çıkardı. 

Pixel 3 XL'nin ekranında küçük bir çentik olacak ve arka tarafında sadece tek lensli bir kamera yer alacak. Google, camlı / fırçalanmış metalden oluşan çiftli tasarımı terk ediyor ve arka tarafta boydan boya cam panel kullanıyor. 

Google Pixel 2 XL OLED ekran paneli ile gelmişti. Ne yazık ki, panelin aynı olup olmadığını anlayamayoruz, ancak Pixel 3 XL ve normal Pixel 3'ün en sonunda güç verimliliği saplayan OLED ekrana geçmesi muhtemeldir. 

Alt taraftaki Google logosu, cihazın bir EVT 1.0 prototipi olduğunu veya mühendislik doğrulama testlerinden hemen sonrasına ait bir cihaz olduğunu gösteriyor. Bu cihaz geliştirme sürecinde, Ar-Ge ekibinin seri üretime geçmeden önce, malzeme ve iç donanımları eşleştirmek için, tasarım ve benzeri prototipleri tek bir ünitede birleştirmesi evresidir. 

Yani Google Pixel 3 XL, henüz çok erken geliştirme aşamalarında, bu nedenle söz konusu tasarımda,önemli değişiklikler olabilir. Ancak yine de ekrandaki çentik ve arkada tek kamera kullanılması kesin gibi görünüyor. 

Whatsapp