Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile Birlikte, Pixel Akıllı Saatini de Sunacak

Google en sonunda akıllı saat pazarına da giriyor. Şirket, yeni nesil Pixel 3 akıllı telefonlarını, Pixel akıllı saati ile birlikte duyurabilir.

Google yakın bir zaman önce Android Wear platformunu yeniden tasarlamış olabilir, ancak bu platformun eskisinden çok daha fazla popülerliğe sahip olduğu anlamına gelmiyor. Belki de arama motoru devi Google'ın giyilebilir teknoloji hayalleri, şirketin kendi markası altındaki ürünlerini amiral gemisi akıllı telefonları ile birlikte duyurması sayesinde gerçekleşecek. 

Twitter üzerinde paylaştığı güvenilir bilgilerle ün yapan Evan Blass'a göre Google, bu sonbahar aylarında yapacağı tanıtım etkinliğinde, Pixel akıllı saatine de yer ayıracak. Güvenilir kaynağın verdiği bilgilere göre, Google'ın bir sonraki donanım odaklı etkinliğinde, Pixel markalı bir akıllı saat,Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonların yanı sıra ikinci nesil Pixel Buds'ın da gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

Söz konusu iddialar eğer doğruysa, bu duyuru şirketin yeni oluşturulan donanım stratejisindeki önemli bir açığı kapatacak demektir. Geriye tek eksik ise piyasaya gerçek bir Android TV sunulmadı olacak. Bu sayede Google, kendi markası ile tüm teknoloji kollarını kapsama alanına almış olacak. Google'ın bu dönüşümü tamamladıktan sonra raki hamleleri ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. 

Whatsapp