Google Pixel 3 serisinin teaser videosu kamuoyuyla paylaşıldı

Google firması tarafından geliştirilen yeni nesil amiral gemisi telefon serisi Pixel 3'ün aktif kenar teknolojisi, bu videoyla gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon üretiminin eli en güçlü isimleri arasında kendisine yer edinen Google firması, her geçen gün karşımıza yeni amiral gemisi telefon modelleriyle çıkıyor. Şimdilerde ise Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL olarak isimlendirilen modellerle çıkmayı hedefleyen firma, aktif kenar teknolojisiyle birlikte tam anlamıyla fark yaratmayı hedefliyor. 

Japonya pazarı için hazırlanan Google Pixel 3 teaser videosunda muhteşem görüntüler karşımıza çıkarken, videoda yer alan cocuğun üzerindeki sweatshirtteki renklerin Google Pixel 3 ile Google Pixel 3 XL'ın yeni renk seçenekleri hakkında çağrıda bulunduğundan söz ediliyor.  Aktif kenar teknolojisi ile birlikte duyurulacak olan yeni Pixel modellerinin tanıtımına 9 Ekim tarihi itibariyle başlanılması bekleniliyor.

Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu sızdırıldı


Ekran çentiğiyle birlikte gelen cihazda 3.5 mm boyutundaki kulaklık girişi yer alacakken, arka yüzünde sadece bir kameranın yer aldığı gözlemleniyor. Cihazın dokunmatik ekranı 1440 x 2960 piksel çözünürlüğünde ve 494 piksel yoğunluğunda görüntü oluşumuna imkan tanıyacakken, kutusundan Android 9.0 Pie işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

Tüm gücünü Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten sağlayacak olan cihaz, ilk olarak 4 Ekim tarihinde tanıtılacak. Büyük ihtimal cihaz tanıtılır tanıtılmaz Play Store üzerinden ön siparişe sunulacakken, 1 haftalık süre zarfı sonrasında ise satışa çıkacak.

Telefonun arka yüzünde bulunan tek kameraya aldanılmaması gerektiği belirtilirken, cihazın tek kamerası ile birlikte çift kameralı cihazlarda olduğu kadar muhteşem bir performans sunduğundan söz ediliyor. Aşağıdan sızdırılan ve yayınlanan kutu açılış videosunu takip edebilirsiniz;

Whatsapp