Google Pixel 3 Modeli İle İlgili Yeni Bilgiler Gelmeye Başladı

Google tarafından geliştirilen Pixel serisi cihazların bu yıl devam modeli olan Pixel 2 tanıtılması beklenirken Google Pixel 3 ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Geçtiğimiz yıl Google tarafından HTC ortaklığı ile beraber geliştirilen Google Pixel serisi cihazların ilk modelleri tanıtılmıştı. Saf Android deneyimini en iyi şekilde temsil eden Google Pixel ve Pixel XL modelleri yüksek rakamlı satış adetleri ile hem HTC'yi hemde Google'ı mutlu etmişti. Bu yıl devam modeli olan Google Pixel 2 cihazlarının tanıtılmasını bekliyoruz.

Sızan bilgilere göre bu yıl piyasaya çıkacak olan yeni Google Pixel 2 cihazlarını da HTC'nin üreteceği konuşulmakta. Bu bilginin ardından şimdi ise serinin bir sonra ki devam modeli olacak olan Google Pixel 3 modelini LG'nin üreteceği konuşuluyor. Koreli bir kaynağın sunduğu yeni bir raporda LG'nin 2018'de piyasaya sürülecek olan Google Pixel 3 akıllı telefon ailesini üretmesi bekleniyor. Buna göre, o zamana kadar Google ilk önce Pixel 2 serisini piyasaya sürecek.

Bildiğiniz üzere şimdiye kadar LG ve Google çeşitli vesileyle ortaklıklar kurdu. LG, Google için Nexus 4, Nexus 5 ve Nexus 5X olmak üzere üç akıllı telefon üretti. Hepsi de Android meraklıları tarafından oldukça ilgi gördü. Dolayısıyla, belki de LG'nin gelecekteki bazı Pixel telefonlarını üretmesi mantıklı olacaktır. Ancak şuan için Pixel 3'teki durumdan pek emin değiliz.

Gelen diğer bilgiye göre LG bu konu ile ilgili henüz resmi bir şeyin olmadığını ve gerçeği yansıtmayan bir haber olduğunu söylese de zamanla tüm gerçekleri öğreneceğiz. Google Pixel serisini ülkemize getirmemişti. Umarız Pixel 2 serisi cihazlarını ülkemize getirir ve satışını yapar.

Whatsapp