Google Pixel 3 Lite ve Pixel 3 Lite XL Render Görüntüleri Paylaşıldı

Google tarafından önümüzdeki aylarda duyurulması beklenen uygun fiyatlı Pixel 3 Lite ve Pixel 3 Lite XL modellerinin en net render görüntüleri ortaya çıktı.

Google’ın 2018 yılı amiral gemisi telefonları Ekim ayı başında kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Her iki cihazda yeni donanım özellikleri ve güncel yazılımı ile yine en çok tercih edilen modeller arasında yer alacak gibi görünüyor. Şimdi ise Pixel 3 cihazlarından daha uygun fiyat etiketi ve daha düşük donanım özellikleri ile piyasaya sürüleceği iddia edilen iki yeni cihaz ortaya çıktı.

Cihazların render görüntülerinde göze çarpan en önemli detayın Pixel 2 serisi ile cihazlardan kaldırılan 3. 5 mm kulaklık girişinin bu cihazlarda yer alması diyebiliriz. Birçok kullanıcının canını sıkan bu durumun Pixel 3 Lite ve Pixel 3 Lite XL modellerinde yaşanmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Google Pixel 3 Lite normal Pixel 3 ile benzer şekilde 5.5 inç boyutunda ekrana sahipken çözünürlük tarafında HD + bir ekran ekran paneline sahip olacak. Cihazın 151,3 x 70 x 8.2 mm ölçülere sahip olacağı söyleniyor.


İlk söylentilere göre Snapdragon 670 işlemci ve 4 GB RAM belleği ile beraber piyasaya sürülecek olan cihazda kamera tarafında 12 MP tek arka kamera ve 8 MP çözünürlüğünde tek ön kamera kullanılacak. Yazılım tarafında kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihazda 2.915 mAh pil kullanılacağı iddia ediliyor.

Pixel 3 Lite XL modeli ise tasarım noktasında çentikli bir ekrana sahip olmadığı için normal Pixel 3 XL modelinden biraz farklı görünecek. Ön tarafta 6 inç boyutunda Full HD + çözünürlükte bir ekran paneli kullanılacağı belirtilen cihazın 160 x 76.1 x 8.2 mm ölçülere sahip olacağı söyleniyor. 

Pixel 3 Lite XL için işlemci konusunda Snapdragon 710 ismi ön plana çıkıyor olsa da bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. Plastik karışımı bir kasa ile beraber geleceği görülen cihazların fiyatları da şuan için bilinmiyor.

Whatsapp