Google Pixel 3 Lite Kılıfı İle Beraber Sızdırıldı

Google'ın yakın zamanda duyurmaya hazırlandığı uygun fiyatlı Pixel 3 Lite modelinin kılıfıyla beraber en net görüntüleri tekrar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda birçok kez farklı şekillerde gündeme gelen Pixel 3 Lite bugünde kılıf içerisinde sızdırıldı. Render görüntülerinden yola çıkarak Pixel 3 ile benzer bir tasarıma sahip olacağı öğrenilen cihazın tekrardan net şekilde ön ve arka tasarımı ortaya çıktı.

Daha önceki sızıntılar ve render görüntülerinin ardından bugün ortaya çıkan yeni Google Pixel 3 Lite görüntüleri bize daha önceki sızıntıların gerçek bir cihaz tasarımına ait olduğunu gösteriyor. Cihaz için kesilen kılıftan yola çıkarak telefonun tek bir arka kameraya ve arka tarafta bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağını söyleyebiliriz.

Şuan için bu tasarımların kesin doğru olup olmadığı bilinmese de kılıfıyla beraber sızdırılan Pixel 3 Lite modelinin önceki sızıntılar ile benzer olmasından dolayı cihazın bu tasarım ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki görsellerde cihazın tek bir ön kamera ile geleceği görülüyordu fakat bu seferki görsellerde Pixel 3 Lite çift ön kamerası ile dikkat çekiyor. Uygun fiyat etiketi sebebiyle normal Pixel 3'e kıyasla daha düşük donanım özelliklerine sahip olacağı düşünülen cihazın teknik özellikleri ise halen kesin olarak bilinmiyor.

Raporlarda Pixel 3'e benzer şekilde 5.5 inç ekran ile geleceği belirtilen Pixel 3 Lite, 151,3 x 70 x 8.2 mm ölçülere sahip olacak. Donanım tarafında Snapdragon 670 işlemci, 4 GB RAM, 32 / 64 GB dahili depolama alanı ve 2915 mAh kapasiteli pile sahip olacağı iddia edilen cihaz kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak.

Diğer taraftan 6.0 inç boyutunda Pixel 3 XL Lite adında büyük ekranlı fakat Snapdragon 710 işlemciye sahip ayrı bir modelinde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu modelde Pixel 3 XL'nin uygun fiyatlı varyantı olacak gibi görünüyor.

Whatsapp