Google Pixel 3 Lite, Canlı Resimleri ile Ortaya Çıktı

Orta seviye özelliklere sahip olması beklenen Google Pixel 3 Lite'ın çalışır vaziyette görüntüleri ortaya çıktı.

Google, yeni bir Pixel cihazı duyurmadı ve önümüzdeki yıla kadar da böyle bir duyuru yapılmasını beklemiyoruz. Orta seviye bir Pixel 3 akıllı telefon hakkında bilgiler internete sızdırılmış olsa bile, Pixel 3 ve Pixel 3 XL, Google tarafından bu yıl piyasaya sunulan tek cihazlar olarak kalacak. 

Google Pixel 3 Lite ise Google'ın amiral gemisi cihazlarının biras düşük versiyonu ve iki hafta öncesinden ortaya çıkan bilgilerle gündeme giren bir cihaz. Şimdi ise XDA Developers tarafından yayınlanan birkaç görüntü sayesinde telefonun nasıl göründüğü konusunda fikir edinebiliyoruz. 

Normal Google Pixel 3 modelinde olduğu gibi Pixel 3 Lite modelinde de ekranda çentik yok gibi görünüyor. Teknik özelliklere gelince, Google Pixel 3 Lite, Qualcomm Snapdragon 670 yonga seti, 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile donatılmış. Akıllı telefon ayrıca, 12MP arka kamera ile birlikte, selfie çekimleri için 8MP'lik ön kamera ile birlikte geliyor. 

Henüz duyurusu yapılmayan orta seviye akıllı telefon, 2220 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.56 inç IPS ekrana sahip ve 2,915 mAh bataryadan güç alıyor. Şaşırtıcı bir şekilde 3.5mm kulaklık girişine sahip olan cihazda microSD kart desteği bulunmuyor. 

Pixel 3 Lite, bir bakıma asla piyasaya sürülmeyecek bir prototip cihaz, bu yüzden daha ucuz bir Pixel akıllı telefona yönelik beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın. Yine de, bu prototiplerin birçoğunun aynı kalmasına rağmen, Google'ın farklı donanım yapılandırmalarını denediğini bilmek güzel bir şey.

Whatsapp