Google Pixel 3 çıkış tarihi ne zaman?

Google tarafından üretimi gerçekleştirilen Pixel 3 ile Pixel 3 XL modelinin çıkış tarihi kamuoyuna sızdırılırken, böylelikle ne zaman tanıtılacak sorusu cevabını bulmuş oldu.

Akıllı telefon üretiminin en iddialı modellerini üreten isimler arasında yer alan Google firması, Android tutkunlarının tercihi olan Pixel telefon serisinin en yeni üyeleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin büyük bir merakla yeni telefon serisi Pixel 3'ü ne zaman tanıtacağı merak edilirken, cihazın saf Android arayüzü ile birlikte geleceği belirtiliyor.

Arka yüzünde bulunan tek kamera ile birlikte harikalar yarayacağı belirtilen cep telefonu modellerinin tanıtılacağı tarih FameBit sayesinde ortaya çıkarken, yeni telefon ailesinin 4 Ekim 2018 tarihi itibariyle tanıtılacağı belirtiliyor. Google Pixel 2 modelleri de geçen yıl 4 Ekim tarihinde tanıtılırken, şirket bu hamlesiyle birlikte geleneği bozmayacağını gözler önüne sermiş oldu.

Bu sefer güncellenen tasarımı ve teknik detayları ile birlikte kutusundan çıkacak olan cihaz, ayrıca yazılım olarak ise Android P ile çıkacak. Şirketin bu ay içerisinde ise yeni işletim sistemi sürümü Android 9.0 P'nin final sürümünü yayınlaması bekleniliyor. Öte bir yandan daha önce ortaya çıkan bilgileri ve firmadan gelen sızıntıları ele aldığımızda cihazın Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacağını, RAM bellek kapasitesinin 6 GB depolama alanının ise 128 GB olacağı belirtelim.

Whatsapp