Google Pixel 3 Çentiksiz, Pixel 3 XL ise Çentikli Ekranla Gelecek

Google'ın bu yıl piyasaya sunacağı üçüncü nesil Pixel telefonların detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Pixel 3 serisinin ekran tasarımı hakkında yeni iddialar geldi.

Akıllı telefon üreticilerinin artık neredeyse tamamı amiral gemisi modellerini piyasaya sunduğu için şu anda beklenen tek cihazlar Google'ın Pixel 3 serisi kaldı diyebiliriz. Bu arada geçtiğimiz hafta sonu, Google'ın Snapdragon 710 yonga setine sahip bir Pixel akıllı telefonu, 2019 başında piyasaya sunmak üzere hazırladığı iddia edilmişti. 

Bugün, Steve Hommerstoffer tarafından twitter üzerinde paylaşılan bilgilerde, Mountain View merkezli şirketin hazırladığı yeni cihazlar hakkında detaylar bulunuyor. Hommerstoffer'in kaynaklarına göre Pixel 3, 5.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Pixel 3 XL ise 6.2 inç büyüklüğünde çentikli bir ekrana sahip olacak. 

Google, genellikle akıllı telefon modellerini Ekim ayı başında gün yüzüne çıkarıyor ve bu geleneğin bu yıl da bozulması beklenmiyor. Bununla birlikte, Hommerstoffer'in verdiği bilgiler, daha önce Pixel 3 serisinin internete sızdırılan ekran paneli görüntüleri ile de uyumlu görünüyor. Ayrıca, Pixel akıllı telefonların üçüncü nesili ile birlikte ön tarafta stereo hoparlörler de yerini alacak.

Akıllı telefonlar, sonbaharda piyasaya sunulduğunda Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve Android P işletim sistemi ile kutusundan çıkacak. Google, çift hatta üçlü bir kamera kurulumuna geçiş yapacak mı yoksa benzersiz bir görüntü işleme ile tek sensör kullanmaya devam mı edecek? Bunu zaman gösterecek. 

Whatsapp