Google Pixel 2'nin stoklarında sıkıntılar yaşanıyor

Google tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Pixel 2 isimli cep telefonu modelinin üretimi ve stoklarında sıkıntılar gözlemleniyor.

Google geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlik kapsamında, yeni akıllı cep telefonu modelleri Pixel 2 ile Pixel 2 XL'nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Firma gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte yeni nesil akıllı telefonlarının ön sipariş alımlarına başlarken, şimdiden Google Pixel 2'nin stoklarında sıkıntılar gözlemlendiği belirtildi.


Ön siparişe çıkan Google Pixel 2'nin zira bazı renk seçeneklerinin stokları an itibariyle tükenirken, özellikle beyaz renkli versiyonunu satın almak isteyenler için en erken teslimat süresi olarak 1 aylık süre zarfı veriliyor. Pixel serisinin ilk modellerinde de bu üretim sıkıntısı gözlemlenirken, oysa ki kısa bir süre öncesinde HTC'yi bünyesine katan şirketin bu gibi sıkıntıları yaşamaması bekleniliyordu.


Google Pixel 2 ile Google Pixel 2 XL modellerinin satışlarının ülkemizde başlanılması beklenilmezken, firmanın çok kısa süre içerisinde yaşanan stok sıkıntılarını gidermesi bekleniliyor. Bunun için Tayvan merkezli HTC firmasının anlaşmalarını kullanmayı hedefleyen firma, akıllı telefon sektöründe artık liderliğe oynamayı hedefliyor.


Öte bir yandan son olarak Google'ın artık sadece sene de iki model tanıtımı gerçekleştirmesi değil, daha fazla akıllı telefon tanıtımı gerçekleştirmesi bekleniliyor. Bu akıllı telefon modellerinde ise HTC markasının değil, bunun yerine Google markasının yer alacağı düşünülüyor.

Whatsapp