Google Pixel 2'nin Sızan Görseli Hayal Kırıklığı Yarattı

Google'ın yeni Pixel 2 akıllı telefonuna ait yeni bir görüntü internete sızdırıldı ve telefonun altta ve üstte sahip olduğu geniş çerçeveler hayal kırıklığına neden oldu.

Eğer ekran çerçevesini seviyorsanız Google'ın geçen yıl piyasaya sunduğu Pixel ve Pixel XL akıllı telefonlarını beğenmişsinizdir. Ve açıkça görüleceği üzere Pixel 2017 versiyonundan da çok keyif alacaksınız. Aslında buna Pixel 2 de diyebiliriz. 2016'da olduğu gibi Google'ın akıllı telefonlarının küçük ekranlısı Pixel 2 olacak. Aşağıdaki yeni sızdırılmış görüntüde (biraz bulanık gibi) görebileceğiniz üzere Pixel 2'nin üst ve alt çerçeveleri hala çok belirgin.

Bu açıdan bakıldığında, Google'ın bu yıl piyasaya süreceği amiral gemisi akıllı telefonları, trend olan çerçevesiz ekran modasının gerisinde kalıyor. Fakat, geçen yılın aksine, en azından alt çerçeveye yerleştirilmiş bir hoparlör bulunuyor. Bu hoparlör, bir stereo efekti yaratmak için yukarıdaki hoparlör ile tandem olarak çalışacak. 

Google Pixel 2 yine bir trende karşı çıkıyor ve Arka tarafında yer bir kameraya yer veriliyor. Şu an mobil cihazlar tarafından çekilen en iyi fotoğrafların bazılarının hala tek kameralı akıllı telefonlardan geldiği söylenebilir. O yüzden bunun da dert edilmemesi gerekiyor. Öte yandan, Pixel 2 satın alanlar, muhtemelen doğal fotoğraf kalitesine sahip olacaklar, siyah-beyaz görüntüler veya 'Portre Modu' gibi çekimler için kamera hilesine katlanmak zorunda kalmayacaklar. 

Google Pixel 2 Serisi, HTC U11'in sıkıştırma etkileşimi özelliğine sahip olacaklar. Buna karşılık Google Pixel 2 modelini Tayvan merkezli üretici HTC, Google Pixel 2 XL modelini ise Güney Koreli LG üretecek. Ve her iki telefonda da 3.5mm kulaklık girişi olmayacak. Bu yüzden Google, trendleri takip etmemekle suçlanamaz. 

Google'ın 2017 amiral gemilerinin Qualcomm Snapdragon 835 yonga setini kullanması bekleniyor ve bu sonbaharda resmi olarak piyasaya sunulacakları tahmin ediliyor. Pixel 2 XL, Pixel 2'den farklı olarak, öncekinden daha küçük ön çerçeveye sahip olacak.

Whatsapp