Google Pixel 2'nin Sızan Canlı Fotoğrafları, Cihazın Ön ve Arka Yüzünü Gösteriyor

Google Pixel 2'nin ön ve arka tarafını gösteren gösteren fotoğrafları internete sızdırıldı.

Gsmarena, bugün yayınladığı bir haberinde, adı açıklanmayan bir kişi tarafından kendilerine, Google Pixel 2'ye ait olduğu iddia,edilen iki adet canlı fotoğraf gönderildiğini belirtiyor. Görüntülerdeki cihazın, arka tarafındaki tüm çıkarmaları ile birlikte erken sürüm bir geliştirme cihazı olduğu anlaşılıyor. Ancak görüntünün ilgi çekici olan yanı ise önceki modele göre biraz daha küçülen arka taraftaki cam panel oluyor. 

Bu görüntülerde camın ne kadar kavisli olduğunu görebilirsiniz. Ve fotoğrafa biraz daha dikkatli bakarsanız, tek lensi bulunan arka kameranın yanında çift led flaşa yer verildiğini de görebilirsiniz. Daha önceki birkaç sızıntı flaşın altında bir Lazer otofokus ünitesi olacağını göstermişti ancak bu görüntü üzerinden bu konuda yorum yapmak çok zor.

Gsmarena haberin detaylarında, görüntüleri kendileri ile paylaşan kaynağın cihazda 3.5mm kulaklık girişi olmadığını belirttiğini iddia ediyor. Ayrıca yine aynı kaynağın verdiği bilgiye göre ön tarafta stereo ses efekti için çift hoparlör yer verildiği iddia ediliyor. Yine iddialara göre yeni Google Pixel 2 akıllı telefonun önceki modele göre elde daha şık ve zarif bir his verdiği belirtiliyor. 

Google Pixel 2 hakkında son günlerde çeşitli sızıntılar geliyor ancak bu görüntülerin gerçek olduğuna inanmak istemiyoruz. Özellikle alt ve üst taraftaki geniş çerçeveler, bizi bu düşünceye itiyor. Umarız Google, Samsung, LG ve Apple gibi üreticilerin incecik çerçevelere yöneldiği bu dönemde geniş çerçeveli bir modelle karşımıza çıkmaz. 

Whatsapp