Google Pixel 2 XL Tasarımı Bir Render ile Ortaya Çıktı

Google'ın geçen yıl piyasaya sunduğu akıllı telefonları Pixel serisinin yeni modelleri heyecanla beklenirken, Pixel 2 XL adını alması beklenen cihaza dair bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Android Police, LG tarafından üretileceği iddia edilen yeni Pixel 2 XL'nin tasarımını gözler önüne seren yeni bir görüntü ortaya çıkardı. Söz konusu render daha büyük veya "XL" modele ait ve belirtilen tüm detaylar sadece bu versiyonları ilgili.

İlk bakışta telefon mevcut Google Pixel XL'ye benziyor ancak dikkate alınması gereken birçok fark var. Telefonun ön cephesinde, 18: 9 en-boy oranına sahip AMOLED ekran bulunuyor ve bu ekranın 6.0 inç boyutunda olması bekleniyor. Ekran camının kenarları kavisli ancak ekran kavisli bir ekran değil. LG G6 ve Galaxy S8 gibi telefonun ön yüzünde dar çerçeveler var, ancak Essential Phone veya Xiaomi Mi MIX gibi oldukça ince çerçeveli değil.

Yeni telefonun arka kısmında üst tarafta yine bir cam alanı var ancak bu alan bu sefer çok daha küçülüyor. Üst kısımda görünen tek bir kamera merceği var ve parmak izi sensörü bu sefer cam alanın dışına yerleştirilmiş. Telefonun render görüntüsünde,  görülen anten çizgileri yok. Kulaklık girişi de bu çekimlerde görünmüyor ancak bu anten bantlarının varlığını veya yokluğunu onaylamıyor.

Telefon ayrıca HTC U11'in Edge Sense özelliğine benzer dokunmaya duyarlı çerçeve işlevine sahip olacak. Bu, telefonun kenarlarından Google Asistan ve erişim işlevlerine hızlı bir şekilde ulaşmaya olanak tanıyacak.

Android Police, bu görselin nihai tasarım olmadığını ve bazı şeylerin bugünden bu yılki çıkış tarihi arasında değişebileceğini tekrarladı. Ayrıca, bu görsel, farklı bir tasarıma sahip olabilecek küçük model için geçerli olmayabilir

Whatsapp