Google Pixel 2 Telefonunun Tasarımı Kılıf Üzerinde Ortaya Çıktı

Google tarafından geliştirilen ve üretici firmalar tarafından üretilen Google marka akıllı telefon serisi Google Pixel 2 modeline ait yeni tasarım sızıntıları geldi.

Geçen yıl piyasaya sürülen Google Pixel ve Google Pixel XL modellerinin ardından yeni Pixel serisinin devamı niteliğinde olacak olan Google Pixel 2 ve Google Pixel XL 2'nin 2017 yılının dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fakat şuan için cihazın hangi firma tarafından üretileceği kesin olarak bilinmiyor.

Son günlerde bu cihazlarla ilgili sızıntılar artıyor. İnternette ortaya çıkan yeni bir görsel bize Google Pixel 2 modelinin tasarımı hakkında bazı önemli bilgiler veriyor. Sızıntılara göre Google Pixel 2 cihazında mevcut Google Pixel cihazlarına benzer şekilde arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Görünüşe göre Google şu anda ön tarafta yer alan parmak izi okuyucusu ile ilgilenmiyor. Ayrıca, önceki sızıntılar, bazı Samsung ve Motorola cihazlarında bulunan Always-On Display yani sürekli açık ekran özelliğinin yeni Google Pixel 2 cihazlarında bulunacağını iddia ediyordu. Bazı kullanıcılar ön tarafta parmak izi okuyucusunu tercih etse de Google yeni Pixel 2 model cihazlarında yine arka tarafta parmak izi kullanacak gibi görünüyor.

Görünüşe göre Google, daha önce söylentilere göre üç tane değil, yalnızca iki farklı Google Pixel 2 varyantını piyasaya sunacak. Bu iki cihazdan kod adı Walleye olan 5 inç boyutunda bir Google Pixel 2 modeli olurken diğer model ise Taimen kod adına sahip 6 inç ekran boyutu ile beraber piyasaya sunulacak.

Whatsapp