Google Pixel 2 Duvar Kağıdını İndirin

Google'ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 modelinde kullanılan duvar kağıdını haberin devamından cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google ikinci nesil Google Pixel cihazlarını bugün San Francisco'daki bir etkinlikle birlikte Google Home Mini ve PixelBook gibi diğer cihazlarla birlikte resmi olarak duyuracak. Fakat daha cihazlar resmi olarak tanıtılmadan Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin neredeyse bütün teknik özellikleri ve hatta fiyat etiketleri ortaya çıkmıştı.

Bundan bir ay öncesine kadar Google Pixel 2 serisi ile ile ilgili çok az sızıntı vardı. Fakat şuanda popüler sızıntı kaynağı Evan Blass yaklaşmakta olan Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin en net görüntülerini yayınladı. Pixel 2 XL diğer modele kıyasla daha az çerçeveye sahip bir tasarım kullansa da Pixel 2 için aynı durum ne yazık ki geçerli değil. Geçen yılın cihazlarında olduğu gibi Pixel 2 modelinde de benzer kalınlıkta çerçeveler mevcut. İşin iyi yanından bakacak olursak her iki modelde çift hoparlör desteğine sahip gibi görünüyor.

Google Pixel serisini seviyorsanız ve güzel bir duvar kağıdı istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan Pixel 2 duvar kağıdını indirebilirsiniz. Orijinal boyutu ile sızdırılan duvar kağıdı sızıntılarda görünen Pixel 2 modellerinde kullanılan duvar kağıdı ile aynıdır.

Şuan için sadece bir tane Pixel 2 duvar kağıdı mevcut. İlerleyen günlerde daha fazla Pixel 2 duvar kağıdı ortaya çıktıkça bizde sizlerle paylaşacağız. Ayrıca duvar kağıdına yakından bakarsanız, duvar kağıdının hava durumu ile benzer bir halde olduğunu görebilirsiniz. Google, Google Pixel telefonlarında canlı duvar kağıdı kullanacak olabilir. 

Google Pixel 2 duvar kağıdını orijinal boyutu ve yüksek kaliteli hali ile indirmek için TIKLAYIN

Whatsapp