Google Keep, merakla beklenen özelliğe kavuştu

Google tarafından geliştirilen Keep uygulaması, önemli bir güncellemeye kavuştu. Artık yanlışlıkla silinen notlar geri alma özelliğiyle geri alınabilecek.

Android işletim sistemi dünyasının üreticisi olarak karşımıza çıkan Google'ın kullanışlı not uygulaması Keep, oldukça önemli indirme rakamlarına erişmeyi başarmıştı. Platformlar arasında entegre olarak çalışabilen uygulama not alma işlemleri gerçekleştirebilirken, kullanıcılar tarafından uzun bir süredir beklenilen geri-ileri al özelliği ile birlikte karşımıza çıktı.


3.4.803.02 sürüm numarasıyla birlikte yayınlanan yeni güncellemenin dağıtımlarına henüz ülkemizde başlanılmazken, dağıtımına başlanan güncelleme henüz ülkemizde resmi olarak yayınlanmadı. Bu güncelleme ile birlikte yanlışlıkla sildiğiniz notları artık tekrar yazmak zorunda kalmayacakken, sildiğiniz notu artık dilediğiniz gibi alabileceksiniz.


Yeni güncellemeyle birlikte bir not alma ekranını açıp düzenlemeye başladığınız da, alt panelde yer alan geri al ya da ileri al gibi okları kullanabileceksiniz. Bunun haricinde resmi olarak yayınlanan güncelleme de performans iyileştirmeleri ile önemli hata düzeltmelerinin de yaşandığı belirtiliyor.

Güncellemeyi herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz olarak akıllı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. Eğer profesyonel bir not uygulaması arıyorsanız ve telefonunuzda Google Keep bulunmuyorsa, bu uygulamayı telefonunuza yüklemenizi de öneririz.

 

Whatsapp