Google Home satışa sunuldu

Google Home, ABD'de bir çok farklı satıcı üzerinden satışa çıktı

Son dönemde teknoloji dünyasında yükselen ve popüler hale gelen şeylerin başında kişisel sesli asistanlar geliyor. Bu asistanlar sesli komutlarla bilgiler verebiliyor ya da bazı işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Apple'ın Siri adını verdiği kişisel sesli asistanı ile birlikte diğer firmalardan da sesli asistanlar geldi. Son dönemde Microsoft Cortana'yı, Google da Google Now'ı sunmuştu. Google ayrıca Pixel modelleri ile yeni Google Asistan'ı da akıllı telefon pazarında sundu.

Google Asistan ayrıca firmanın sunduğu küçük hoparlör Google Home içinde de yer alıyor ve Google Home bir süre önce resmi olarak duyurulmuştu. Google Now gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa çıktı. Şu anda Walmart, Best Buy ve Target üzerinden satın alınabiliyor. Fiyat ise 129$ olarak belirlenmiş.

Amazon bir süre önce Amazon Echo'yu sunmuştu. Google Now da büyük oranda bu cihaza rakip olarak geldi.

Diğer taraftan Google Store üzerinden satışa çıkan 4K Chromecast Ultra'nın da dağıtımlarının başladığı bilgisi geldi. Google'ın bu cihazı ise 69$ fiyat etiketine sahip.

Google, ayrıca 10 Kasım tarihinde sanal gerçeklik gözlüğü Daydream View'ı da satışa çıkartabilir. Bu yeni sanal gerçeklik gözlüğü Daydream platformunun bir parçası olarak geldi.

Whatsapp