Google Duvar Kağıtları uygulamasına, 300 yeni görsel eklendi

Google tarafından Android cihaz kullanıcıları için hazırlanan Duvar Kağıtları isimli uygulama, 300 yeni görselle birlikte güncellendi.

Mobil kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak adına birçok farklı uygulama geliştiren Google, Android kullanıcıları için özel hazırladığı Duvar Kağıtları uygulamasını güncelledi. Google Duvar Kağıtları uygulaması içerisinde sizler için muhteşem duvar kağıtları belirlenirken, geniş bir arşiv sunuyor.


Yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya 300'den fazla duvar kağıdı entegre edilirken, uygulama üzerinde hata düzeltmeleri ile arayüz iyileştirmeleri de sunuldu. Şehir, Dünya, Manzara, Yaşam ve Dokular olmak üzere 5 farklı kategori de sizlere görüntüler sunan uygulamadaki herhangi bir görüntüyü almak için ücret ödemiyorsunuz.


Android 4.1 yada üzeri tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan bu uygulama, Android 7.0 işletim sistemini içeren cihazlarda ise ana ekran ile kilit ekranınızda farklı duvar kağıtlarına erişebilme imkanı tanıyor. Dilerseniz seçtiğiniz kategorideki resimler ile birlikte her yeni günde duvar kağıdınızın değişmesini de sağlayabilirsiniz.


Uygulamayı herhangi bir ücret ödemeden Google Play Store üzerinden Google Duvar Kağıtları araması yaparak cep telefonlarınız yada tablet bilgisayarlarınıza yükleyebilirsiniz.

Whatsapp