Google Arama'nın Yeni Özelliği Cihaz Özelliklerini Karşılaştırma Olanağı Sunuyor

Google, yeni bir arama özelliğini daha kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Artık Google Arama ile cihaz özelliklerini de karşılaştırabilirsiniz.

Google Arama'nın yeni bir özelliği daha ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Google Arama'nın yeni özelliği, iki cihazın özelliklerini karşılaştırmanıza, arama sonuçlarında düzgün bir karşılaştırma grafiği görüntülemenize olanak tanıyor.

Yukarıdaki ekran görüntülerinde de göreceğimiz üzere, arama kutusuna sadece "Pixel 2 Vs Pixel 2 XL" yazmanız durumunda, iki akıllı telefonun teknik özelliklerinin karşılaştırmalı olarak görüntülendiği, güzel bir tablo arama sonuçlarında karşınıza çıkıyor. Arama sonuçları sayfasında mavi butona tıklayarak, iki cihaz arasındaki farklıları gösteren detaylı karşılaştırma bilgilerini de görüntüleyebilirsiniz. 

Californiya - Mountain View merkezli şirket henüz bu özelliği resmi olarak duyurmadı. Ayrıca bu özellik şimdilik sadece bu iki cihazla kısıtlı olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ancak Google'ın bu özelliği tüm mobil cihazları destekleyecek şekilde genişlemesi bekleniyor. Google'ın bu özelliği ne zaman tüm kullanıcılar için başlayacağı bilinmiyor. Ancak bazı kullanıcılardan aktif olduğu belirtiliyor. Google Arama'nın yeni özelliği eğer sizin cihazlarınızda aktifler, yorumlar bölümünde deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 

Whatsapp