GM 8 İçin Android 9.0 Pie Güncellemesi Yayınlandı

Türkiye’de 2018 yılının en çok tercih edilen akıllı telefon modellerinden biri olan General Mobile GM 8 için Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlandı.

Türkiye’nin yerli akıllı telefon markası General Mobile, geçtiğimiz yıl en çok tercih edilen akıllı telefon modellerinden biri olacak GM 8 modeli için Android 9.0 Pie güncellemesini kullanıma sunduğunu duyurdu. Android One programına dahil olan General Mobile, kullanıcılarına en son Android deneyimini yaşatmaya devam ediyor.

Google ile işbirliği içinde geliştirdiği akıllı telefon modelleri ile tüketicilerin beğenisi kazanan General Mobile, kullanıcılarına en yeni Android deneyimi için yazılım desteği vermeye de devam ediyor. 

General Mobile GM 8 modeli için yayınlanan Android 9.0 Pie güncellemesi ile gelen yenilikler arasında, basitleştirilmiş yeni ses kontrol arayüzü, otomatik rahatsız etmeyin modu, küçük metinleri okumanıza ve kelimeleri hassas bir şekilde seçmenize yardımcı olan metin yakınlaştırma, karanlık tema seçeneği ve daha birçok özellik bulunuyor. Yeni güncelleme aynı zamanda, General Mobile GM 8 kullanıcılarına yepyeni bir sistem ve gezinme deneyimi sunuluyor.

GM 8 kullanıcılarının Android 9.0 Pie güncellemesini telefonlarına kurmaları için bildirimleri takip etmeleri ve yüklemeye izin vermeleri ya da “Ayarlar” menüsü üzerinden sistem güncellemesini takip etmeleri yeterli olacak.

Whatsapp