GM 5 Plus beklenen Oreo güncellemesine kavuştu

General Mobile gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte bugün itibariyle kademeli olarak GM 5 Plus için Oreo güncellemesini yayınladığını duyurdu.

Uygun fiyatlı akıllı cep telefonu üretiminin ülkemizdeki en önemli isimlerinden birisi olarak adlandırabileceğimiz General Mobile firması, popüler modeli GM 5 Plus için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınladığını duyurdu.

Google ile gerçekleştirdiği iş birliği doğrultusunda bu güncellemeyi GM 5 Plus modeline kazandırdığını açıklayan firma, Aralık ayında GM 6 ve GM 6d modellerini ardından ise Şubat ayında GM 5 Plus modelini güncelleyeceğini duyurmuştu. Ancak oluşan aksaklıklar ardından bu model için hazırlanan güncelleme tarihini erteleme kararı alan şirket, 31 Mart tarihi itibariyle cihaz için yayınladığı güncellemeyi duyurdu.

Ülkemizdeki kullanıcılara kademeli olarak yayınlanan bu güncelleme henüz tüm cihaz kullanıcıları tarafından erişilebilir bir halde değilken, 1 haftalık süreç zarfı içerisinde tüm kullanıcılara merhaba demiş olacağı düşünülüyor.

Güncellemenin cep telefonlarınıza gelip gelmediğini Ayarlar sekmesinden Güncelleme bölümüne erişerek görüntüleyebilirsiniz. Eğer sizde bir GM 5 Plus kullanıcısı iseniz ve güncellemeyi cep telefonunuza yükleyebiliyorsanız, güncelleme hakkındaki düşüncelerinizi, eksiklerini ve artılarını tartışmak için sizleri yorum bölümümüze bekleriz.

Whatsapp