Glacier White PlayStation 4 Slim satışa sunulmaya hazırlanıyor

Sony, PlayStation 4 Slim'in Glacier White olarak yeni rengini yakında satışa sunuyor.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Sony, oyun pazarında da iddialı isimlerden birisi ve 2013 senesinde Playstation 4 adındaki oyun konsolunu pazara sunmuştu. Pazara sunulduktan sonra oldukça ilgi gören PlayStation 4 satış rakamları açısından da son dönemde en fazla satan oyun konsolu olma özelliğine sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=T_zBs5mzt_c

Geçtiğimiz sene Sony, yeni Playstation 4 modellerini sundu. Bunlar arasında ince yapıya sahip olan PlayStation 4 Slim yer alırken, ayrıca 4K çözünürlük desteği ile gelen Playstation 4 Pro vardı. Duyurunun hemen ardından Sony, bu oyun konsollarını satışa çıkarmıştı.

Sony, 2017'de de bu yeni versiyonların satış rakamlarını arttırmak için yeni renk seçeneklerini aileye ekliyor. Gelen bilgilere göre 24 Ocak tarihinde Sony, Playstation 4 Slim'in yeni Glacier White adındaki beyaz renkli versiyonunu satışa çıkartacak. Fiyat ise Japonya'da 500GB için JPY 29,980 ve  1TB için de JPY 34,980 olarak belirlenmiş.

Japonya'da sunulmasının ardından sonraki gün de Glacier White Playstation 4 Slim, Avrupa pazarında raflardaki yerini alacak. Avrupa'da fiyatına bakacak olursak eğer, 500GB versiyon €299 olarak satın alınabilecek. 1TB versiyonunun fiyatının ne olacağı konusunda ise henüz bilgi bulunmuyor.

Diğer taraftan Glacier White Playstation 4 Slim'in Amerika Birleşik Devletleri'nde ne zaman sunulacağı yönünde bilgi bulunmazken, Sony'nin pek de gecikeceğini düşünmüyoruz.

Whatsapp