Giriş seviyesi Panasonic P95 Duyuruldu

Panasonic, 5 inç HD ekrana ve Qualcomm Snapdragon 212 yonga setine sahip giriş seviyesi yeni akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.

Yeni haftanın başlaması ile Panasonic Hindistan tarafından gelen yeni bir akıllı telefon duyuru da yapıldı. Şirket, P serisi akıllı telefon portföyüne yeni bir cihaz daha ekledi. Panasonic P95, Snapdragon 212 yongaseti ve ultra uygun INR4.999 (yaklaşık 75 $ veya 62 €) fiyat etiketi ile birlikte geliyor. 

Panasonic P95 akıllı telefon ,5 inç büyüklüğünde HD bir ekranla geliyor. Bu ekran, klasik 16:9 en-boy oranı ile birlikte geliyor ve ekranın alt tarafında üç adet kapasitif navigasyon tuşu yer alıyor. Ekranın üzerindeki çerçeve alanında ise 5MP ön kamera, kulaklık ahizesi ile yakınlık sensörü bulunuyor. 

Panasonic P95, 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciye barındıran yonga seti ile birlikte geliyor. Bu yonga seti, 1GB RAM ,16GB dahili depolama alanı ve 128GB'a kadar microSD kart desteği gibi bellek özellikleri ile destekleniyor. 8MP çözünürlükte olan arka kamera ise otomatik odak ve led flaş desteğine sahip. 

Bağlantı seçenekleri arasında LTE, Bluetooth 4.1 ve micro USB 2.0 bulunuyor ve Wi-Fi ise 802.11 a / b / g / n uyumlu. Android Nougat 7.1.2 işletim sistemine sahip cihaz, 2.300 mAh bataryadan güç alıyor, Panasonic P95 akıllı telefon Mavi, Altın ve Koyu Gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Whatsapp