Giriş Seviyesi Moto C Bluetooth Sertifikasında Göründü

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra Moto markası ile telefon üretimine devam eden Motorola'nın yeni giriş seviyesi telefonu Moto C Bluetooth sertifikasında ortaya çıktı

Köklü telefon üreticilerinden bir tanesi olan Motorola son zamanlarda çıkardığı Moto Z serisi cihazlar ile kullanıcıların gönlüne taht kurmuş durumda. Her kesime hitap eden telefon modelleri ve uygun fiyatları ile yüksek satış rakamlarına ulaşan firmanın sızan son bilgilere göre Moto C adında yeni bir giriş seviyesi telefonu piyasaya sunulacak.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra Moto markası adı altında telefonlarını üretmeye ve satmaya devam eden firmanın son akıllısı giriş seviyesi özellikler taşıyacak olan Moto C olacak. Bluetooth sertifikası üzerinde görüntülenen cihazın özellikleri oldukça makul seviyede tutulmuş gibi görünüyor.

Sızdırılan bilgilere göre Moto C 5 inç boyutunda 480 x 854 çözünürlüklü bir ekran, giriş seviyesinde bir MediaTek işlemci, 8/16GB dahili depolama alanı, 1GB RAM, 5MP arka kamera, 2 MP ön kamera, 2350mAh pil ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber gelecek. Bu donanım özellikleri cihazın oldukça ucuz bir fiyat ile piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Diğer taraftan Moto C Plus adında farklı bir model ise 5 inç HD çözünürlükte ekran, MediaTek işlemci, 4,000mAh pil, 8MP ana kamera, 1/2GB RAM, 16GB dahili hafıza ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber geliyor. Moto C Plus donanım özelliklerine baktığımızda kardeşi Moto C ile benzer olsa da 4,000mAh pili ile kullanıcılara uzun soluklu bir batarya performansı verecektir.

Bu tarz giriş seviyesi modelleri Amerika'da pek popüler olmasa da dünyanın diğer ülkelerinde oldukça popüler olabiliyor. Moto C Plus özellikle ucuz fiyatı ve uzun ömürlü pil performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanacaktır.

Whatsapp