Gionee yeni giriş seviyesi akılısı Pioneer P5 Mini'yi duyurdu

Çinli Gionee, Pioneer P5 Mini modelini Hindistan'da duyurdu.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Gionee, yeni modellerini pazara sunmaya devam ederken, son dönemde Çin'in yanı sıra dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından olan Hindistan'da da modellerini sunmaya devam ederken, özellikle de Marathon çatısı altında sunduğu yüksek kapasite bataryaya sahip akıllı telefonları ile adından söz ettirdi.

Hindistan'da yeni modeller sunmaya devam eden firma, bugün yeni bir akıllı telefonunun daha duyurusunu gerçekleştirdi. Gionee Pioneer P5 Mini olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon giriş seviyesi özellikleri ve fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Gionee Pioneer P5 Mini akıllı telefon 4.5" büyüklüğünde ve dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Cİhazın ekran çözünürlüğü ise 854x480 piksel olarak belirlenmiş. Yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6580M yer alıyor.

1GB sistem belleğine sahip olan Gionee Pioneer P5 Mini akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 8GB olarak belirlenmiş. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde 5MP kameraya yer verilirken, ön kamerası da 2MP çözünürlükte cihazda yer alıyor.

Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon çift SIM kart desteği içerirken, ayrıca 1.850mAh batarya içeriyor.

Dört farklı renkte Hindistan'da satışa çıkan akıllı telefon INR 5349 ($80) fiyat etiketine sahip.

Whatsapp