Gionee S9 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Gionee S9 akıllı telefon Çin'de düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu.

Akıllı telefon üreticileri her dönem yeni modellerini sunmaya devam ederken, son dönemde özellikle de Çinli firmaların duyuruları öne çıkıyor. Bugün akıllı telefon duyuran firmalardan birisi Vivo olurken, firma yeni Selfie odaklı akıllı telefon modeli Vivo S5'i resmi olarak duyurdu.

Ayrıca bugün duyuru gerçekleştiren bir başka Çinli firma da Gionee oldu ve bu firmadan da yine Selfie kamerası ön plana çıkan yeni akıllı telefon Gionee S9 duyurusu geldi.

Gionee S9 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geldi ve bu ekran 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde. Ayrıca ekran Corning Gorilla Glass 4 desteğine de sahip. Cihaz gücünü 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve ARM MAli-T860 grafik işlemci içeren MediaTek MT6755 Helio P10 yonga setinden alıyor.

Yeni Gionee S9 akıllı telefonun sistem belleği 4GB olurken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Cihazın arkasında 13MP ve 5MP olmak üzere çift kamera tasarımına yer verilmiş. Ayrıca Selfie kamerası da önde 13MP olarak bulunuyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Gionee S9 akıllı telefonun bataryası 3.000mAh geliyor ve ayrıca hızlı şarj desteğinin de cihazda yer aldığını ekleyelim.

25 Kasım itibari ile Çin'de satışa sunulacak olan Gionee S9 Siyah ve Roze Altın renkleri ile geliyor ve fiyatı da yaklaşık 364$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp