Gionee S9 akıllı telefon duyurudan hemen önce Geekkbench'te ortaya çıktı

Çinli Gionee bugün önemli bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek.

Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Gionee, bugün bir etkinlik düzenleyecek ve yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak. Firmanın yeni cihazı Gionee S9 adı ile gelirken, bir süredir bu akıllı telefon hakkında farklı kaynaklardan bilgiler gelmekteydi. Şimdi de akıllı telefon benchmark uygulaması Geekbench'te ortaya çıktı.

Geekbench üzerinden cihazın bazı teknik özellikleri de ortaya çıktı. Baktığımızda Google tarafından geliştirilen Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 1.95Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6755 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca akıllı telefonun sistem belleğinin de 4GB olarak yer aldığını görmekteyiz.

Diğer taraftan Gionee S9 bir süre önce Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da da yer almış ve TENAA üzerinden de cihazın önemli teknik özellikleri hakkında bilgiler gün yüzüne çıkmıştı. Bunlara bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 

Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alırken, ön yüzünde ise 13MP + 5MP olarak çift kamera bulunmakta. Bu da Selfie meraklıları için Gionee S9 akıllı telefonu önemli bir konuma getiriyor.

64GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alırken, ayrıca batarya da 3.000mAh olarak geliyor.

Whatsapp