Gionee S6s akıllı telefon Hindistan pazarında satışta sunuluyor

Çinli Gionee, önemli akıllı telefon modellerinden olan S6s'i Hindistan'da satışa sunuluyor...

Çinli firmalar, kendi anavatanlarının ardından cihazlarını büyük bir hızla yanı başlarında yer alan dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi olan Hindistan'da sunarken, Gionee de bu Çinli firmalardan bir tanesi ve firma şimdi de Gionee S6s modelini, Hindistan için duyurdu. Kısa süre içerisinde cihaz bu büyük pazarda satışa sunulacak.

Oldukça rekabetçi bir pazar olan Hindistan pazarında Gionee S6s akıllı telefon Xiaomi Redmi Note 3 ve Lenovo Vibe K5 Note gibi diğer bazı Çinli firmaların cihazları ile karşı karşıya gelecek.

Gionee S6s akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihaz gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili MT6753 yonga setinden almakta. 

Gionee S6s, 3GB sistem belleği içerirken, akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olamakta. Cihazın arkasında 13MP LED flaş destekli kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP çözünürlükte geliyor. 

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Gionee S6s akıllı telefon 4G LTE desteğine sahip ve batarya ise 3.150mAh olarak konumlandırılmış. Cİhazın ön yüzünde kapasitif tuşlar yer alıyor ve arkada ise kameranın hemen altında parmak izi tarayıcısı bulunmakta.

Gionee S6s'in Hindistan'da satışa sunulacağı fiyat ise INR 17,999 ($267) ve bu fiyatın rakiplerine göre biraz yüksek olduğunu da ekleyelim.

Whatsapp