Gionee S6 Pro resmi olarak duyuruldu

Gionee yeni S6 Pro akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.

Bugün Çinli firmalar arka arkaya yeni modellerinin duyurularını gerçekleştiriyorlar. Huawei, Honor 5 ailesine yeni bir model daha ekledi ve Honor 5A adındaki yeni cihazını duyurdu. Ayrıca Meizu da kısa süre önce sunduğu Meizu m3 modelinin farklı versiyonu Meizu m3s ile karşımıza geldi.

Bu cihazların yanı sıra bir başka duyuru da Gionee'den geldi. Çinli firma Gionee S6 Pro adındaki bir akıllısını resmi olarak duyurdu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene kasım ayında firma Gionee S6 adındaki cihazını sunmuştu ve adından da anlaşılacağı üzere bu yeni model daha üst seviye olacak geldi.

Yeni Gionee S6 Pro akıllı telefon metal kasa tasarımına sahip ve 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Önceki modelin aksine bu akıllı telefonda 1920x1080 piksel Full HD çözünürlük bulunmakta.

MediaTek'in sekiz çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemci ve ARM Mali-T860MP2 grafik işlemci içeren Helio P10 yonga setinden güç alan akıllı telefonda sistem belleği ise 4GB olarak belirlenmiş. Cihazın arkasında 13MP kamera bulunurken, ayrıca Selfie kamerası da 8MP çözünürlükte geliyor.

64GB genişletilebilir dahili veri kapasitesi içeren Gionee S6 Pro akıllı telefon ayrıca çift SIM kart desteğine de sahip. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonda 3.130mAh batarya bulunuyor ve ayrıca USB Type C desteği ile geliyor.

Whatsapp