Gionee S11 Modeli TENAA Kayıtlarında Ortaya Çıktı

Gionee firmasının yeni orta seviye modeli Gionee S11 modelinin tasarımı TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.

Gionee son zamanlarda yeni bir akıllı telefon ile meşgul gibi görünüyor. Bundan birkaç gün önce şirket M7 ve M7 Power isimli iki yeni modelini tanıtmıştı. Bugün ortaya çıkan bir yeni Gionee cihazı TENAA kayıtlarında 18: 9 ekran oranı ile göründü.

Geçtiğimiz günlerde GFXBench uygulamasında ortaya çıkan Gionee S11 modeli şimdide TENAA kayıtlarına girerek yakın zamanda piyasaya çıkacağının sinyallerini verdi. Görünüşe göre Gionee yeni akıllı telefonunda çerçevesiz ekran tasarımına yer verecek. Gionee S11 6.01 inç boyutunda 1080 x 2160 çözünürlüğünde AMOLED panel kullanıyor. 

TENAA kayıtlarına göre cihaz 6GB RAM ve 64GB depolama alanıyla beraber geliyor. İçerisinde 2.5GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir yonga seti bulunuyor. Gionee S11, arka tarafta iki ve ön tarafta iki olmak üzere toplam dört kameraya sahip olacak. Kameraların özelliklerine bakacak olursak 16 MP + 8 MP ve 20 MP + 8 MP çözünürlüğe sahip olacaklar.

TENAA'ya göre, cihaz 155.8 x 72.6 x 6.95 mm ölçülerinde ve 178 gram ağırlığında bir ölçüye sahip. Gionee S11 içerisinde 3,600 mAh pil ile beraber geliyor. Diğer belirtilen özellikler arasında arkada bir parmak izi okuyucu ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi yer alıyor.

Gionee S11 modeli geçtiğimiz haftalarda GFXBench uygulamasında zaten ortaya çıkmıştı. Cihazın neredeyse bütün donanım özellikleri biliniyordu. Fakat bazı donanım özellikleri TENAA kayıtlarında çıkan özellikler ile uyuşmuyordu. Bu sebeple Gionee belkide iki farklı donanım özelliğine sahip modeli piyasaya sunmayı amaçlıyor olabilir.

Whatsapp