Gionee S10 özellikleri duyuruldu, 4 farklı kamera yer alacak

Gionee dört kameralı yeni akıllı cep telefonu modeli olarak karşımıza çıkan S10'un tanıtımını gerçekleştirdi. Gionee S10 teknik özellikleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekiyor.

Akıllı cep telefonu pazarında çok iddialı bir isim olmasa da tanıtımını gerçekleştirdiği modellerle dikkatleri üzerine çeken Gionee firması, S10 olarak isimlendirdiği yeni akıllısını duyurdu. Çinli firma cihazın arka yüzeyinde 2 kamera ve ön yüzünde 2 kamera olacağını duyurarak dünyanın ilk 4 kameralı akıllı cep telefonunu tanıttı.


5.5 inç genişliğindeki 1080p çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek olan cihazın kalbini ise Mediatek Helio P25 işlemci ve 6 GB kapasitesindeki RAM bellek oluşturacak. Cihazın arka yüzünde 16 MP ve 8 MP olmak üzere 2 farklı kamera yer alacakken, ön yüzüne ise 20 MP ve yine 8 MP kamera konumlandırılacak.


3450 mAh kapasitesindeki bataryadan gücünü alacak olan cihaza yazılımsal olarak ise Android 7.0 Nougat işletim sistemi destek verecek. Tam anlamıyla performans ve resim tutkunlarının tercih edeceği cihaz, Çin sınırları içerisinde satışa sunulacakken Avrupa pazarında boy gösterip göstermeyeceği ise merak konusu.


Gionee S10 isimli model şu anda Çin sınırları içerisinde 2.590 Yuan yani 377 ABD Doları'na satışa sunulmuş durumda.

Whatsapp