Gionee M7 Power, 15 Kasım'da tanıtılacak

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Gionee, içerdiği 5.000 mAh kapasitesindeki batarya ve muhteşem teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken M7 Power modelini Hindistan'da lanse ediyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Gionee, geliştirmekte olduğu akıllı telefon serisi M7 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirketin bu seri altına tam anlamıyla dev bir batarya içerecek olan akıllı telefon modeli konumlandıracağı iddiası konuşulurken, cihazla ilgili tüm teknik özellikler tanıtılmadan önce kamuoyuna sızdırılmıştı.


5.000 mAh güç depolayabilen bir bataryadan gücünü alacak olan Gionee M7 Power modeli, ilk olarak 15 Kasım'da Hindistan'da duyurulacak. Lansman için hazırladığı basın bültenlerini medya çalışanlarına göndermeye başlayan şirket, Gionee M7 Power daha önce Çin’de çıkarılmış, ve yakın bir zamanda da Tayland’da piyasaya sunulmuştu.


Android 7.1 Nougat işletim sistemi çekirdeği üzerinde Amigo 5.0 işletim sistemiyle birlikte gelen cihaz, 6 inç genişliğinde 1440 x 720 piksel görüntü oluşturabilen FullView HD panel üzerinde şekilleniyor. Cihaz donanımsal olarak ise gücünü 1.4 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdeli Qualcomm Snapdragon 435 işlemcisi ve 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alıyor.


MicroSD kart aracılığıyla cihazın hafızası arttılabilirken, dahili hafıza seçeneği ise 64 GB olarak açıklanmış. Arka yüzünde LED flaş destekli 13 MP kamerayı içeren cihazın ön yüzünde ise 8 MP çözünürlüğündeki bir lens bulunuyor.

Gionee M7 Power modelinin Hindistan'da kaç paralık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı hakkında da elimizde bilgi bulunmuyor.

Whatsapp