Gionee M6 Mini Özellikleri TENAA'da Ortaya Çıktı

Çinli üretici Gionee'nin yeni akıllı telefonu M6 Mini TENAA üzerinde ortaya çıktı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Gionee,  geçtiğimiz ay M serisi altında iki yeni akıllı telefonu gün yüzüne çıkarmıştı. Bu iki cihazdan Gionee M6 5.000 mAh batarya, Gionee M6 Plus ise 6.020 mAh bataryası ile dikkat çekmişti. Gionee,  5.5 ve 6.0 inç ekranlı akıllı telefonlarını devasa bataryaları donatmıştı fakat şirketin daha küçük modeli de merakla bekleniyordu. 

İşte o merakla beklenen küçük model Gionee M6 Mini olacak gibi görünüyor. Gionee'nin iki M serisi akıllı telefonun yanında daha küçük bir ekranla durması beklenen cihazı M6 Mini,  TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıkarak bazı teknik özelliikleri de doğrulanırken, telefona ait görseller de ortaya çıktı. 

TENAA üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre Gionee M6 Mini akıllı telefonun teknik özellikleri arasında 5.3 inç büyüklüğünde 720P çözünürlükte ekran,  13MP arka kamera,  5MP ön kamera,  1.5 GHz Octa-Core işlemci, 3GB RAM ve 32GB artırılabilir dahili depolama alanı bulunuyor. 4G LTE desteğine de sahip olan Gionee M6 Mini, 149 x 73.3 x 8.2 mm boyutlara ve 170 gram ağırlığa sahip olacak. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunulacak olan M6 Mini,  4.000 mAh bataryadan güç alıyor. 

Görsellerden dw anlaşılacağı üzere Gionee M6 Mini diğer iki kardeşi gibi meyal gövdeye sahip olacak. Şimdilik Gionee M6 Mini akıllı telefonun çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Whatsapp