Gionee M6 akıllı telefon TENAA'da göründü

Gionee bu ay sonunda yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecek...

Bu ay içerisinde de bir çok yeni akıllı telefon duyurulurken, Gionee de duyuru gerçekleştirecek akıllı telefon üreticileri arasına girmeye hazırlanıyor. Çinli firma gelen bilgilere göre 26 Temmuz tarihinde düzenleyeceği etkinlikle Gionee M6 adındaki yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak.

Bu yeni akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkarken, GN8003 model numarası ile listelenmiş.

TENAA üzerinden cihazın hem görselleri ortaya çıkarken, hem de önemli teknik özellikleri görünebiliyor. Bu bilgilere bakacak olursak eğer, Gionee'nin yeni akıllı telefon modeli 5.5" büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Gionee M6 akıllı telefon gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden alıyor ve ayrıca 4GB sistem belleği içeren cihazın dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Ancak bu veri kapasitesinin microSD kart ile de artırılamadığı belirtiliyor. 

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Gionee M6 akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve bu kameranın hemen altında da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

Selfie kamerası ise 8MP olarak geliyor.Akıllı telefonda 5.000mAh batarya bulunuyor ve 152.3 mm × 75.3 mm × 8.4 mm ölçülere sahip olan cihazın ağırlığı ise 185gr olmakta..

Whatsapp