Gionee Firmasının Yeni Akıllı Telefonu F100SL Model Numarası İle Ortaya Çıktı

Özellikle uygun fiyatlı akıllı telefonları ile ön plana çıkan Çin merkezli Gionee firmasının yeni akıllı telefonu F100SL modeli TENAA kayıtlarında teknik özellikleri ile beraber ortaya çıktı.

Gionee'den yakında düşük bütçelere uygun yeni bir akıllı cihaz gelecek gibi görünüyor. Gionee tarafından geliştirilen yeni akıllı telefon F100SL model numarası ile bugün Çin sertifikalarından bir tanesi olan TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.

Gionee F100SL model numaralı yeni cihaz 4,99 inç ekran ekran boyutuna sahip. 1280 × 720 piksel HD çözünürlükle gelen ekran günümüz için idare edebilecek seviyede kalıyor. Cihaz Kar beyazı ve keman gümüşü olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Yaklaşık 148 gram ağırlığa sahip olan cihaz 143,7 x 70,5 x 8,15 (mm) boyutları ile beraber geliyor.

Gionee F100SL modelinin içerisinde 2GB RAM ve 16GB (128GB'a kadar genişletilebilir) dahili depolama alanı bulunuyor. 1.25Ghz frekans hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci cihaza asıl gücünü verecek. Günlük işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeniz için bu işlemci gayet yeterli olacaktır. Fakat yüksek grafik birimi isteyen oyunları oynamakta zorluk yaşayabilirsiniz.

Kamera tarafında yeni Gionee akıllı telefonunda LED flaşlı 5MP çözünürlüğünde bir arka kamera ve 2MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunuyor. Ayrıca, Gionee F100SL günümüz için eski diyebileceğimiz Android 6 Marshmallow işletim sistemi ile beraber geliyor. Elbette bir kaç ay sonra Android 8 sürümünün piyasaya sürüleceğini düşündüğümüz zaman Gionee firmasının bu yeni cihazında eski işletim sistemini kullanacak olması üzücü.

Cihazın bütün bu donanımına 2400mAh kapasiteli bir pil eşlik edecek. Akıllı telefonda ayrıca üç farklı sensör bulunacak. Bunlar yerçekimi sensörü, mesafe sensörü ve ışık sensörü olacak.

Whatsapp