Gionee F5 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

Gionee F5 akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Gionee, yepyeni modellerini pazara sunmaya devam ederken, firmanın henüz duyurmadığı akıllı telefon modelleri hakkında da bilgiler geliyor. Son olarak Gionee F5 adındaki bir akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı.

TENAA üzerinden hem Gionee F5 akıllı telefonun görselleri gelirken, hem de akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bazı bilgiler gün yüzüne çıktı. 

Cihazın görsellerine baktığımızda Roze Gold rengi ile görünen Gionee F5 akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu yer alıyor ve bu tuşta ayrıca parmak izi tarayıcısı da entegre olarak bulunuyor. Akıllı telefonun arkasında ise üstte kamera ve yanında LED flaş, altta ise hoparlör ızgaraları görünmekte.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.3" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın yonga seti ise 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili olurken, ayrıca akıllı telefonda 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi bulunuyor.

Gionee F5'in arkasında 13MP çözünürlükte kameraya yer verilirken, ön kamera da Selfie çekimler için 5MP olarak konumlandırılmış. 150 mm × 74.5 mm × 7.7 mm ölçülerine sahip olan akıllı telefonun ağırlığı ise 162gr. İşletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olup batarya da 4.000mAh olarak geliyor.

Whatsapp