Gionee A1 ve A1 Plus modellerin MWC 2017'de duyurulacağı doğrulandı

Gionee, MWC 2017'de Selfie odaklı A1 ve A1 Plus modellerini resmi olarak duyuracak.

Mobil Dünya Kongresi, MWC 2017 kısa süre sonra gerçekleştirilecek. Bu ay sonunda yapılacak olan bu etkinlikte bir çok akıllı telefon üreticisi firma yeni modellerini duyuracak ve bu firmalardan birisi de Gionee olacak.

Çinli firmanın bir süredir, yeni akıllı telefon modeli A1 ve A1 Plus hakkında bilgiler gelmekteydi. Cihazların MWC 2017'de duyurulabileceği yönünde bilgiler gelirken, firmadan resmi doğrulama geldi. Bu yeni akıllı telefonlar Gionee A1 ve A1 Plus, hem yüksek kapasite batarya ve ayrıca Selfie odaklı olarak ön kameraları gelişmiş olarak sunulacak.

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre Gionee A1 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte sunulacak. Cihazın yonga seti 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek üretimi olarak gelecek.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi yeni akıllı telefon Gionee A1'de yer alırken, ayrıca cihazın arkasında da 13MP kamera bulunuyor. Cihazın Selfie kamerası 16MP olarak belirlenmiş. Google Android 7.0 Nougat işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 4.010mAh olmakta. Ayrıca 18W hızlı şarj desteği de akıllı telefonla gelecek.

Diğer model olan Gionee A1 Plus ise bu modele göre daha yüksek batarya ve daha büyük ekran ile pazara sunulacak.

Whatsapp