Gionee A1 Lite tanıtıldı, teknik özellikleri muhteşem

Çin menşeili akıllı cep telefonu üreticisi Gionee, orta segment kullanıcılarına hitap edecek olan yeni akıllısı A1 Lite'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı cep telefonu pazarında hakimiyeti yavaş yavaş eline geçirmeye başlayan Çin menşeili üreticiler arasında yer alan Gionee, orta segment kullanıcıları için hazırladığı yeni akıllısı A1 Lite'ın tanıtımını gerçekleştirdi.


Firmanın amiral gemisi olarak lanse edilen Gionee A1 lite, 5.3 inç genişliğindeki HD çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenecekken, performansını MediaTek MT6753 işlemcisi ve 3 GB kapasitesindeki RAM bellekten alacak. Yazılım cephesinde Android 7.0'ın desteğini ardına alacak olan cihazda 32 GB kapasiteli dahili depolama alanı mevcut olacakken, bu alan dilenirse MicroSD kart aracılığıyla arttırılabilecek.


Gionee A1 Lite'ın kamera detaylarına geldiğimizde muhteşem öz çekimler gerçekleştirilmesi adına 20 MP çözünürlüklü bir ön kamera ve 13 MP çözünürlüklü bir arka kamera tercih edilecek. Telefon enerjisini ise 4000 mAh güç depolayabilen bataryadan alacak.


18 Haziran itibariyle ana vatanında satışlarına başlanılacak olan Gionee A1 Lite modelinin fiyat etiketi 269 dolar yani 945 Türk Lirası olarak belirtilirken, cihazın Avrupa pazarlarında satışa sunulup sunulmayacağıysa henüz bilinmiyor.

Whatsapp