Ghost in the Shell ilk trailer geldi

Scarlett Johansson'ın rol aldığı Ghost in the Shell filmi ilk trailer geldi

Scarlett Johansson, son dönemde Holywood filmlerinde özellikle de aksiyon dolu yapımlarda öne çıkan bir isim ve son dönemde Avengers yapımlarında adından söz ettirmişti. Daha başka bir çok yeni yapıma da imza atan Scarlett Johansson şimdi de yeni bir bilim kurgu filmi ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor.

https://youtu.be/4q9A0rA-kRU

Gelecekte, robotlar, bilgisayarlarla dolu bir dünyada geçen bu yeni film Ghost in the Shell olarak adlandırılmış ve filmin ilk trailer videosu da yayınlandı. Bu ilk video da oldukça etkileyici sahneleri görebilmekteyiz. 

Filmde Scarlett Johansson robot bir vücuda sahip olan bir polisi canlandırıyor ve çok tehlikeli bir bilgisayar korsanını yakalamaya çalışıyor.

Bu yeni film 2017 içerisinde gösterime girecek ve Türkiye için Ghost in the Shell'in sinemalarda yer alacağı tarih 31 Mart olarak belirlenmiş.

Ghost in the Shell filminde yönetmen koltuğunda Rupert Sanders ismini görüyoruz. Ayrıca senaryo ise Jonathan Herman ve Jamie Moss'a ait. 

Oyunculara bakacak olursak eğer, Scarlett Johansson yanı sıra Michael Wincott, Michael Pitt, Juliette Binoche, Rila Fukushima diğer önemli isimler.

Whatsapp