General Mobile'dan, yılbaşı için 300 TL'lik indirim

Android One kapsamında muhteşem cihazları uygun fiyat etiketiyle satışa sunmayan devam eden General Mobile firması, yılbaşı için hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu.

Türkiye'nin en çok tercih edilen telefon markalarından birisi olarak karşımıza çıkan General Mobile, üstün teknik özelliklerinin yanı sıra geliştirdiği uygun fiyatlı cihazlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu bağlamda hazırlanan kampanyada ''halen başımı yılbaşında bana hediye almadın diye yiyen biri var diyorsanız'' kampanya kapsamındaki modellerden birisini tercih edebilirsiniz.

Android One projesi kapsamında dünya devi Google ile iş birliği gerçekleştiren ünlü cihaz üreticisi, cihazlarının uygun fiyatını biraz daha aşağıyaya taşıyor. 2 Ocak ile 14 Şubat tarihleri arasında geçerliliğini koruyacağını açıklayan bu kampanyadan GSM operatörlerinin mağazalarını ziyaret ederek yada internetten resmi General Mobile sitesinden sipariş vererek yararlanabilirsiniz.

"Akıllı Telefonu Olmayan Kalmasın" diyerek hazırlanan bu kampanyada General Mobile'ın telefon serisi 5 altındaki tüm modellerde 300 TL'lik fiyat indirimine gidiliyor. Bu bağlamda firmaya ait GM 5 modeline 899 TL yerine 599 TL'ye, GM 5 Plus modeline 1199 TL yerine 899 TL'ye ve GM 6 modeline ise 1099 TL yerine 799 TL'ye sahip olabiliyorsunuz.

Günümüz akıllı telefon piyasasını göz önüne aldığımızda 599 TL ile 899 TL arasında Android'in en güncel ve en stabil sürümünü kullanan başka telefonlar göremiyoruz. General Mobile'ın gerçekleştirdiği bu kampanyayı değerlendirmek, çok akıllıca bir seçenek olacaktır.

Whatsapp