General Mobile'dan Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyasına %25 İndirim Desteği 

Türkiye’nin yerli akıllı telefon üreticisi General Mobile, hükümetin başlattığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyasına, GM 9 Pro modelinde yaptığı %25'lik indirimle destek verdi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen markalar sıralamasında üçüncü olan yerli akıllı telefon üreticisi General Mobile, Eylül ayında yeni üst seviye akıllı telefonu GM 9 Pro modelini tanıtmıştı. General Mobile, GM serisi akıllı telefonlarunın yıldızı konumunda olan GM 9 Pro'nun fiyatında %25 İndirim yaptı. 

Güncel teknolojiyi ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcıyla buluşturmayı amaçlayan General Mobile, enflasyonla mücadeleye destek vermek amacıyla İstanbul / İkitelli’de, yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasiteli yeni fabrikasında üretilen yerli üretim logolu yeni akıllı telefonu GM 9 Pro’nun fiyatında yüzde 25 indirim yaptı.

General Mobile GM 9 Pro, sahip olduğu Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 12MP + 8MP f/2.8 EIS ve yapay zeka destekli çift arka kamera kurulumu, 3.800 mAh batarya, Android 9.0 Pie işletim sistemi için güncelleme desteği gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Tasarımı, Ar-Ge ve üretimi Türkiye'de yapılan General Mobile GM 9 Pro akıllı telefonu tüketiciler, kampanya kapsamında, lansman fiyatı olan KDV dahil 2.899 TL yerine yüzde 25 indirimle tavsiye edilen perakende fiyatı olarak 2.199 TL’ye satın alabilecek. 

www.generalmobile.com üzerinden de altı taksit fırsatı ile satışa sunulan GM 9 Pro, zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; operatörlerin satış noktalarından da taksit avantajıyla satın alınabilecek.

Whatsapp