General Mobile Yeni Akıllı Telefonu GM6 Modelini MWC 2017'de Duyurdu

Android One platformu altında sunduğu akıllı telefonları ile güçlü bir pozisyona sahip olan General Mobile, yeni akıllı telefonu GM6'yı Mobil Dünya Kongresi’nde resmen tanıttı.

Türkiye'nin akıllı telefon pazarındaki güçlü markalarından biri olan General Mobile, uygun fiyat seviyesinde yeni bir akıllı telefon daha tanıttı. General Mobile GM6 adıyla duyurulan yeni akıllı telefon, sahip olduğu teknik özellikleri tez önüme alındığında fiyat avantajı ile yine başarılı satış rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor. 

General Mobile GM6, 5 inç büyüklüğünde 720p IPS LCD ekrana sahip. Mediatek'in MT-6753T yonga setine sahip olan cihaz, 1.5 GHz sekiz çekirdekli işlemciden güç alıyor. 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile gelen General Mobile GM6, arkada 13MP, ön yüzünde ise 8MP flaş destekli kameralara sahip. 

General Mobile GM6, tek sim ve microSD kart ile Dual Sim ve microSD kart olmak üzere iki farklı versiyonda geliyor. General Mobile'ın gelenekselleşen Gold, Rose Gold ve Uzay Grisi renk seçeneklerinin sahip olan General Mobile GM6, ön yüzünde 0.2 ms algılama süresine,sahip bir de parmak izi tarayıcı bulunduruyor. Bluetooth 4.1 ve LTE desteğine sahip GM6, 144 x 71.3 x 8.6 mm boyutlarında ve 150 gram ağırlığa sahip. 

https://www.youtube.com/watch?v=SYVDKD1p60U

Google tarafından 18 ay güncelleme desteği garantisi bulunan General Mobile GM6, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile geliyor. Android 8.0 ve büyük ihtimalle Android 9.0 güncellemesini de almasına kesin gözüyle bakılan General Mobile GM6, 3.000 mAh batarya ile satışa sunuluyor. General Mobile GM6'nın satışa çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise şimdilik bir açıklama yapılmadı. 

Whatsapp