Geekbench'te Ortaya Çıkan Galaxy A80'in Özellikleri Doğrulandı

Samsung'un bugün resmi duyurusunu yapması beklenen en geç çlü orta seviye akıllı telefonu Galaxy A80, Geekbench'te listelendi.

Samsung, yarın için Galaxy A80 veya önceden Galaxy A90 olarak bilinen modeli de dahil ikinci seri Galaxy A akıllı telefonlarını duyurmak için bir etkinlik düzenleyecek. Merakla beklenilen tanıtıma sadece birkaç saat kala, Galaxy A80 popüler bir benchmark testindengeçti ve temel özellikleriyle birlikte Geekbench veritabanında göründü.

Samsung Galaxy A80, Geekbench Benchmark testinde, Galaxy SM-A805F modeli ile yer aldı. Akıllı telefon. Snapdragon 675 yonga setinin halefi olduğuna inanılan SM 6150 yonga seti tarafından desteklenmekte. 8GB RAM'e sahip akıllı telefon, Geekbench'in tek ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 2,488 ve 6,732 puan aldı.

Samsung Galaxy A80'in herhangi bir çentik içermeyen 6.7 inç Full-HD + OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Akıllı telefon, özçekimler ve görüntülü görüşmeler için de kullanılabilen, üçlü döner kameralı bir mekanizma ile gelecek. 

Samsung Galaxy A80 akıllı telefonun, 25W hızlı şarj desteğine sahip 3.700 mAh batarya ile geleceği iddia ediliyor. Bugünkü Samsung etkinliğinde, Galaxy A80 ve A90 ile ilgili tüm karışıklıklar giderilecektir.

Whatsapp