Gearbest Şarj Standlarından TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti

TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti ile artık kablo ve priz aramanız gerek yok. Akıllı telefonunuzu alıp sadece bu standın üzerine bırakın ve cihazınız şarj olmaya başlasın.

Akıllı telefonlar son dönemde gündelik kullanımda çok önemli bir yere sahip olurken, her geçen gün yeni teknolojilerle de gelişmeye devam ediyorlar. Akıllı telefonlar artık günümüzde kablosuz olarak şarj edilebilirken, bir çok farklı kablosuz şarj ürünü de yine farklı üreticiler tarafından pazara sunuluyor.

Online alışverişin en önemli isimlerinden birisi olan GearBest kablosuz şarj stantları da sunarken, bunlardan birisi de TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti olmakta. Artık, kablo ve priz aramanız gerek yok. Akıllı telefonunuzu alıp sadece bu standın üzerine bırakın ve cihazınız şarj olmaya başlasın.

TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti adresinden ulaşabildiğiniz ürün, Apple’ın son dönemdeki en önemli silahı iPhone X başta olmak üzere iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri yanı sıra  pazarın en önemli isimlerinden olan Samsung’un Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 akıllı telefonları ile uyumludur.

Ayrıca HTC, LG, Motorola gibi akıllı telefon üreticilerinin pazara sunduğu ve QI standardı içeren kablosuz şarj desteğine sahip olan cihazlarını sorunsuz bir şekilde TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti üzerinden şarj edebilirsiniz.

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus 5W Standart Şarj Modu ile şarj edilebilirken, Samsung’un Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 modelleri 10W Hızlı Şarj Modu kullanabiliyor. Bu özellik sayesinde çok hızlı bir şekilde akıllı telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Ofisinizde ya da evinizde gözünüze de hitap edecek şekilde siyah renge ve oldukça şık tasarıma sahip olan, sadece 126gr ağırlığı ile dikkat çeken TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti ile 5mm mesafeden bile akıllı telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Bu da koruyucu kılıfını çıkartmadan da kablosuz şarj standına akıllı telefonunuzu koyabileceğiniz ve kullanılabileceğiz anlamına geliyor.

QC ve QI Protocol desteğine sahip olan TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti hem dikey hem de yatay olarak kullanılabiliyor. Yüksek sıcaklık, yüksek voltaj, fazla şarj korumaları yanı sıra yabancı cisim tanıma gibi kullanıcı güvenliğini ön planda tutan özelliklere de sahip.

Uygun fiyata kablosuz şarj cihazı satın alabilecekken neden aynı özellikleri sunabilecek daha pahalı bir ürüne para ödeyesiniz. Şu anda GearBest üzerinden TOCHIC 10W/5W Kablosuz Şarj Aleti adresinde %22 indirim ile sadece 57.05TL bedel üzerinden satın alınabilmekte. Satın alırken MaxiCep.Com’ a özel 18ROY0004 kupon kodunu sepetinize girmeyi unutmayın! Ayrıca Türkiye’ye ücretsiz kargo seçeneği ile de ayrıca gönderim bedeli ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Whatsapp