Gear S3 akıllı saat ABD'de Best Buy'da ön siparişe sunuldu

Samsung'un yeni Gear S3 akıllı saati, Best Buy tarafından ön siparişe sunuldu.

Samsung'un yeni Gear S3 akıllı saati, Eylül ayı başında Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde resmi olarak duyurulmuştu. Samsung Gear S3 Frontier ve Classic olarak iki farklı versiyon olarak gelen akıllı saat farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya da başlandı ve bu ülkelerin de başında Amerika Birleşik Devletleri gelirken, önemli perakende satıcılardan olan Best Buy üzerinden Samsung Gear S3 ön siparişe sunulmuş durumda.

Samsung Gear S3 Frontier ve Classic versiyonların ikisinin de fiyatı aynı olurken, 349.99$ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Henüz akıllı saatin dağıtımlarının ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmazken, çok yakında ibaresi yer alıyor. 

Bu yeni akıllı saat Samsung Gear S3; 1.3" büyüklüğünde ve 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunuluyor. yeni akıllı saatte ayrıca 768MB sistem belleğine yer verilmiş. Cihazın dahili veri kapasitesi de son dönemde bir çok akıllı saatte olduğu gibi 4GB olmakta.

Samsung tarafından geliştirilen 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga setinden güç alan yeni akıllı saat Samsung Gear S3 akıllı saatin bataryası ise 380mAh olarak cihazda bulunuyor.

Samsung'un yeni akıllı saati, ayrıca Almanya, İngiltere ve Kanada gibi bir çok önemli pazarda da ön siparişe sunulmuş durumda.

Whatsapp