Garmin Fenix Chronos akıllı saat yüksek etiketine sahip

IFA 2016'da Garmin yüksek fiyatlı Fenix Chronos akıllı saatini gün yüzüne çıkardı...

IFA 2016'da firmalarda yeni duyurular gelmeye devam ederken, giyilebilir cihaz pazarına da yeni cihazlar dahil olmaya devam ediyor ve bir duyuru da Garmin'den geldi. Garmin yeni akıllı saati Fenix Chronos'u resmi olarak duyurdu.

Oldukça başarılı bir tasarıma sahip olan bu yeni akıllı telefon 900$ gibi oldukça yüksek fiyat etiketi ile dikkat çekiyor. Ancak bununla da sınırlı kalmıyor ve fiyatı versiyona göre 1500$'a kadar çıkıyor.

1.2" büyüklüğünde ekrana sahip olan Garmin Fenix Chronos ne yazık ki dokunmatik ekran özelliğine sahip değil. Garmin'in yazılım üzerinde çalışan akıllı saat, Android Wear gibi bazı hareket tabanlı özellikleri de sunmuyor. Cihazın ayarları ve özellikleri yan tarafında yer alan düğmeler üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Cihaz özellikle de dış mekan kullanımı için geliştirilmiş ve tek şarj ile bir kaç haftalık kullanım süresi sunuyor. Bu da özellikle doğa sporları ile uğraşan sporcular ve macera sevenler için akıllı saati tercih edilebilir bir cihaz haline getiriyor.

Garmin Fenix Chronos bazı sensörlere de sahip ve GPS, kalp ritm takibi gibi özelliklere sahip. Bir çok açıdan aktivite takip cihazı olarak kullanılabiliyor.

49 mm x 49 mm x 15 mm boyutlarına sahip olan akıllı saat paslanmaz çelik kasa ve deri / paslanmaz çelik kayış ile titanyum kasa ve titanyum hibrit kayış seçenekleri ile satın alınabiliyor.

Whatsapp