Garantili ve Uygun Fiyata Nasıl Telefon Alınır? EasyCep

2018’in başından itibaren adına internette rastladığımız easycep.com sitesi hem telefon alımı hem de telefon satışı yapmaktadır.

Son günlerde gündemde fazlasıyla yer alan artan telefon fiyatları bütçeleri gerçekten zorlamaya başlamıştır.

Dünyada son 2 senedir pazar payında büyük artış gösteren yenilenmiş telefon pazarı ülkemizde de yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştır. Ülkemizde yenilenmiş telefon kategorisinde telefon satışı yapan satıcılar incelendiğinde ikinci el telefonların yenilenmiş telefon olarak satıldığı gözlenmektedir.

2018’in başından itibaren adına internette rastladığımız easycep.com sitesi hem telefon alımı hem de telefon satışı yapmaktadır. Eğer EasyCep’e telefonunuzu satmak istiyorsanız şöyle bir süreç sizi bekliyor. İlk olarak Telefon Sat kısmından telefonunuzun değerini öğrenerek iletişim formunu doldurmalısınız. Daha sonra telefonunuz evinizden alınacak ve testleri yapılacaktır. Son olarak paranızı hesabınıza nakit olarak gönderiyorlar veya telefonunuzun değerinin %10 fazlası kadar hediye çekiniz hesabınıza tanımlıyorlar.

Kişisel Verileriniz Kimsenin Eline Geçmesin!

Telefonun ayarlar kısmından telefonu sıfırladığınız takdirde verileriniz geri getirme programları ile geri getirilebilir. EasyCep kendi yazılımı sayesinde verilerinizi kalıcı olarak siliyor ve verilerinizin güvenliğini sağlıyor. İstediğiniz takdirde verilerinizin kalıcı olarak silindiğine dair size sertifika gönderiyorlar.

 

Örnek kalıcı silinmiş veriler sertifikası 

Sıfırdan Farksız %30 daha ucuz ve 12 ay garantili

EasyCep’te satışa sunulan telefonlar “Sıfır Gibi | Tamamen Yenilenmiş” kategorisi altında satılmaktadır. Peki bu ne demek? EasyCep telefonları satışa sunmadan önce özel yazılımla ekspertiz raporu çıkarmaktadır. Bu rapora göre çalışmayan fonksiyonlar var ise tamir ediliyor ve bataryası sıfırlanıyor. Daha sonra bütün telefonların kasası ve ekran camı değiştirilerek telefon fiziksel olarak sıfır hale getiriliyor. Son olarak telefon içerisindeki veriler yazılım sayesinde kalıcı olarak siliniyor ve satışa sunuluyor.

 

 Örnek ekspertiz raporu

EasyCep Avantajları

EasyCep müşterilerine bir çok avantaj sunmaktadır. Bunlardan en önemlisi satılan bütün telefonlara 12 ay garanti vermektedir. Müşteri telefonu aldıktan sonra 12 ay içerisinde karşılaşacağı her hangi bir sorunda telefonunu EasyCep’e göndererek ücretsiz olarak yaptırabilir. Bütün e-ticaret sitelerinde olan 14 gün içerisinde koşulsuz iade ve ücretsiz kargo hizmetleri EasyCep’te de bulunmaktadır.

Eğer EasyCep’ten telefon alırsanız telefonunuz EasyCep kutusu içerisinde şarj aleti, kulaklık ve garanti belgesi ile beraber gönderilmektedir.

easycep.com

-Advertorial

Whatsapp