Gaming İstanbul Fuarı nerede ve kaç gün sürecek?

Gaming İstanbul (GIST) fuarı kapılarını yarın yani 1 Şubat tarihinde ziyaretçilere açacakken, kaç gün sürecek diye merak ediliyor.

Ülkemizdeki oyun tutkunlarının büyük bir merakla beklediği oyun fuarı, yarın itibariyle kapılarını ziyaretçilerine ağırlamayı planlıyor. Gaming İstanbul (GIST) Fuarı 1 ile 4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecekken, fuarda katılımcılar pek çok farklı oyun deneyimlemenin yanı sıra yeni oyun teknolojileri hakkında bilgi edinebilecek.

Konferansı ziyaret eden ziyaretçilere binlerce liralık hediye çeki ile oyun kodları hediye edilecekken, GIST Cosplay yarışmasındaki 10 bin TL değerindeki büyük ödülü kazanma fırsatına da erişebileceksiniz. Fuardaki en önemli katılımcılardan birisi olarak karşımıza Ubisoft firması çıkacakken, büyük bir merakla beklenilen Far Cry 5 isimli oyunun ilk oynanması da sağlanacak.

Piyasaya 27 Mart tarihinde merhaba diyecek oyunun yanı sıra The Crew isimli oyunda konferansta oynanabilecekken, 3 ile 4 Şubat tarihlerinde ödüllü Rainbow Six Siege turnuvası da düzenlenecek.

Fuarda konuşma yapacak isimler

  • Adam Hetenyi (Oyun Tasarım Bölümü Yöneticisi, Deck 13 Interactive)
  • Graham McAllister (Direktör, Player Research)
  • Marie Amigues (CEO, Altagram)
  • Slava Taraskin (İş Geliştirme Bölümü Yöneticisi, Unity Ads)
  • Erling Erlingsen (Halka İlişkiler & Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Funcom)

Gaming İstanbul (GIST) ne zamana kadar sürecek?

Ülkemizdeki oyuncular için oldukça önemli bir fuar olan Gaming İstanbul (GIST), kapılarını yarın yani 1 Şubat tarihinde aralayacakken 4 Şubat 2018 tarihinde elveda edecek. Yani 4 gün boyunca konferansın süreceğini sizlere hatırlatalım.

Whatsapp