Gameband akıllı saat Atari oyunlarını kolunuza getiriyor

Gameband adındaki oyunseverler için geliştirilen akıllı saat Kickstarter'da destekçi arıyor.

Mobil cihazlar son dönemde büyük bir ilgi görürken, özellikle de akıllı telefon ve tabletler satış rakamları ile zirvede yer alıyor. Son dönemde akıllı saatler de bir rüzgarı arkalarına aldı ve bu giyilebilir cihazlar, akıllı telefonlar ile birlikte kullanılabilmeleri nedeni ile çok daha popüler bir hale geldi.

https://youtu.be/DCHJmV_BnkM

Akıllı saat pazarında Apple, sunduğu cihazlarla lider durumda. Geçtiğimiz sene pazarın yarısından biraz fazlasına hakim olan firma ayrıca Apple Watch Series 2 adı ile de yeni akıllı saatini Eylül ayında sunmuştu.

Pazara devamlı olarak yeni modeller sunulmaya devam ederken, şimdi de Kickstarter üzerinden yeni bir akıllı saat geldi. Gameband adındaki bu yeni akıllı saat, oyunseverler için tasarlanmış ve oyun odaklı dünyanın ilk akıllı saati olarak lanse ediliyor.

Kickstarter üzerinden destek isteyen Gameband için 75.000 dolar hedef belirlenmiş ve şu anda 36 günlük süre kalmasına karşılık 514 destekçi ile 76.000 doları geçmiş durumda. Bu da cihazın hayata geçeceği anlamına geliyor. Akıllı saat, Atari oyunlarını kolumuza getirecek.

Akıllı saat, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci içeriyor. 400mAh batarya Gameband adındaki bu akıllı saatte yer alırken, ayrıca işletim sistemi de özelleştirilmiş Android Marshmallow olmakta.

Gameband, 21 mini oyun ile sunulacak. Ayrıca bildirimler, takvim, kişiler, arama, fitness, hava durumu, müzik oynatıcısı gibi standart uygulamaları da içerecek.

Akıllı saatin fiyatı ise 149$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp